KRIMIONLINE, KRIMI ZPRÁVY, KRIMI VIDEA, KRIMI PLUS

KRIMIONLINE.cz

KRIMI ZPRÁVY ONLINE

krimi zprávy

ČLÁNKY

Zloděje mědi zabil v areálu Poldi elektrický proud

V areálu firmy Poldi Hütte v Průmyslové ulici v Kladně v pondělí našli mrtvolu muže, kterého zabil elektrický proud. "Muž zřejmě kradl měděné kabely a dostal zásah o síle několika tisíc voltů," řekla mluvčí kladenské policie Michaela Nováková.


Pětadvacetiletý muž si podle ní vyřezal díru do zabezpečené místnosti, ve které jsou koleje na propojování kabelů. Odstraňoval tam z měděných kabelů umělou hmotu, a když se zvedl, zavadil o strop, který byl pod proudem.

"Zřejmě se to stalo už v pátek, protože tehdy došlo k výpadku elektrické energie. Ale vzhledem k tomu, že to znovu nahodili a ono to fungovalo, tak tomu nevěnovali pozornost," dodala mluvčí.

Mrtvolu podle ní objevil odpoledne bezdomovec, který šel kolem. Bezvládné tělo zahlédl v okně. Na místě zasahovali policisté a hasiči.

Zloději kovů vyhledávají areál bývalých kladenských hutí pravidelně. V roce 2007 při rozebírání konstrukce opuštěné haly zemřeli dva lidé a další utrpěli těžká zranění. Podle všeho šlo i v tomto případě o zloděje, kteří chtěli získat železo na prodej.


(Zdroj: Krimi Zprávy Kladno)


krimi pátrání

PÁTRÁNÍ PO OSOBÁCH


ČORBA LADISLAV
* 18.3.1963 hledaný

DUCHOŇ KAREL
* 19.1.1990 hledaný

FILIP MIROSLAV
* 28.12.1955 pohřešovaný

ILIEVA MARIA METODIEVA
* 16.11.2007 hledaná

JANDOVÁ KATEŘINA
* 23.8.1991 hledaná

KMOCH PAVEL
* 8.6.1971 hledaný

LOKAJÍČEK LADISLAV
* 20.3.1999 hledaný

POPOVICI MARK
* 5.11.2018 pohřešovaný

RAETHER MICHAL
* 17.10.1986 pohřešovaný

RAKAŠ PATRIK
* 13.1.1993 hledaný

ŠIMKOVÁ KLÁRA
* 30.11.2006 hledaná

(Zdroj: Policie ČR www.policie.cz)

krimi zprávy

KRIMIONLINE.cz

Praha Brno Ostrava Plzeň Liberec Olomouc Ústí nad Labem České Budějovice Hradec Králové Pardubice Havířov Zlín Kladno Most Karviná Opava Frýdek-Místek Karlovy Vary Teplice Děčín Jihlava Chomutov Jablonec nad Nisou Přerov Prostějov Mladá Boleslav Česká Lípa Třebíč Třinec Tábor Znojmo Příbram Cheb Orlová Kolín Trutnov Písek Kroměříž Šumperk Vsetín Valašské Meziříčí Litvínov Uherské Hradiště Hodonín Český Těšín Břeclav Krnov Litoměřice Sokolov Nový Jičín